Aleksandra Prijović Prija je danas jedna od najpopularnijih mladih pjevačica a ona se po prvi put javnosti predstavila u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda.

Ona se prije tri godine udala za Filipa Živojinovića koji je posinak Lepe Brene odnosno sin Bobe Živojinovića iz prvog braka koji je odrastao sa popularnom pjevačicom sa kojom ima odličan odnos i mnogi do njegove svadbe nisu ni znali da mu Brena nije biološka majka.  Prija i Filip su kupili vilu na Bežnaijskoj kosi u blizini one u kojoj žive Brena i Boba i imaju sina Aleksandra koji je radost cijeloj porodici.

Međutim iako danas uživa u luksuzu i može sebi priuštiti skoro sve što poželi nije uvijek bilo tako. Prijini roditelji Borka i Nedeljko su se razveli kada je ona bila mala i Prija je odrastala uz svoju majku koja se uvijek trudila da joj priušti sve što joj je potrebno. I njena majka je pjevačica i kada bi imala nastupe brigu o Priji bi preuzimali baka i djed. Ona je svoje djetinjstvo provela u skromnoj kućici u Belom Manastiru a kada je i sama počela da nastupa zarađeni novac je davala za renoviranje njihovog doma.

Poznato je da je Prija završila osnovnu školu kao vukovac ali srednju nije završila jer je stalno imala nastupe i nije redovno mogla pohađati nastavu ali se nikada nije plašila posla. Jednom je ispričala kako je kada je bila mala djevojčica išla u firmu u kojoj je radila nejna baka i tamo je kuhala kafe radnicama. Danas Prija živi na relaciji Beograd Monako Majami i sebi može da priušti život o kavom mnogi mogu samo da sanjaju.