Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

DANAS NEMA HLJEBA DA JEDE, KĆERKA MU PLAĆA HRANU I STAN: Evo kako izgleda otac Marije Šerifović! – Alternativa

Kako se već godinama vodi priča, Verica Šerifović je svog supruga i oca Marije Šerifović, prije mnogo godina izbacila iz porodičnog doma u Kragujevcu, pa od tada imaju sudske postupke kako bi se utvrdilo kome će pripasti ova kuća.

On je javno isticao nekoliko puta kako sa kćerkom nema nikakav kontakt, ali obzirom da nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, ona je ipak željela da mu pomogne, pa mu je često slala novac i plaćala stanarinu. Čak mu je nekada uzimala i hranu, kako bi mogao da preživi, a ne da umre od gladi.

Kada je otišao, odnosno bio izbačen iz porodičnog doma, on je počeo da govori razne stvari o Marijizbog čega su njihovi odnosi postali veoma loši, ali nakon nekoliko godina su uspjeli to da riješe. Radiša je priznao kako mu je kćerka pritekla u pomoć nekoliko puta kada mu je bilo teško i loše, te od tada su češće u kontaktu.

Od kako su poboljšali svoj odnos, on se osjeća bolje i pozitivnije za razliku od perioda kada nisu imali ništa, a oko njega je bilo sve crno. Rajko je radio kao harmonikaš i mnogi su ga znali na početku braka sa Vericom, ali da li ste ga vidjeli u posljednje vrijeme kako izgleda?

Imali ste priliku da vidite sliku kako on izgleda, a nas sada zanima da li Marije više liče po vašem mišljenju na oca ili na majku Vericu?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!