Mnogo puta se osvrnemo na živote javnih osoba prije nego što su bile bogate, da tako kažemo. Narodna masa vjeruje da je njihov život uvijek bio savršen, da su uvijek imali novca, da je sve u životu med i mlijeko, ali to je daleko od istine.

Kako ćemo vidjeti u današnjoj temi, dotaknut ćemo se nekih pjevača i njihove prošlosti, za početak ćemo se dotaći Rade Manojlović koja je živila u selu i da njena obitelj morala trošiti mnogo novca na majčino liječenje, ali da je i to na kraju bilo uzaludno. Bavili su se poljoprivedom i od toga su preživljavali, a kako i sama Rada kaže život im je bio poprilično jadan.

Radiša Trajković Đani je rekao da je imao jako dobro djetinjstvo, uzgajao je stoku, otac je vozio autobus i živjeli su stabilno. Najgore je, kaže, bilo što je morao uzgajati koze dok su se njegovi vršnjaci igrali u selu. Rekao je da je odrastao na grahu.

Svi znamo da je i Seka od malena počela pjevati, a da bi pomogla mami da zaradi novac koji im je bio prijeko potreban u dosta slučajeva nije mogla ići ni u školu.