Na jednoj privatnoj zabavi nastupio je poznati folk pjevač Radiša Trajković Đani koji je tom prilikom doveo atmosferu do ludila.

Inače, Đani je poznat kao tip koji dobiva puno bakšiša, ali ovaj put je nadmašio samog sebe. Zna napraviti dobru vibru i sa svima, kako se kaže, “udariti akorde”, pa trikova ne nedostaje.

Nije samo Đani poznat po velikim napojnicama. Astronomske napojnice na privatnim zabavama dobivali su i mnogi drugi pjevači. Mnogi od njih su za pjesmu zaradili hiljade eura. Većina tih visokobudžetnih svirki odvija se u inozemstvu, a domaćini zabave ne štede puno novca.

Ovaj put Đani je nadmašio samog sebe. Đani je pjevao na fešti gdje je sjedio na podu i pjevao. Muškarac do njega rekao mu je da pije vodu iz cipela, a Đani je pristao.

Nakon toga otpjevao je svoju uspješnicu “Sam sam” i za to zaradio hiljade eura. Posvuda oko njega su novčanice, neke u rukama, a neke na čelu.

Đani je sigurno dobro zaradio na ovom slavlju, a Đani je još jednom pokazao da je kralj zabave koji zna učiniti da atmosfera zablista.