Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ĐANI PRIKLJUČEN NA APARATE! Folker hitno HOSPITALIZOVAN, fanovi u strahu zbog pogoršanja stanja! – Alternativa

Radiša Trajković javnosti poznat kao Đani, je jedan od najpoznatijih pjevača, koji je poznato da na svojim nastupima dobija velike količine bakšiša. Obzirom da je neko ko zna ugoditi publici i napraviti dobru atmosferu, nije ni čudo što dobija puno bakšiša za svoj trud i rad. Definitivno je jedan od najboljih izvođača na našim prostorima.

Nije Đani jedini pjevač za kojeg se zna da dobija mnogo bakšiša na svojim nastupima, ima i mnogih drugih koji dobijaju, a naročito za vrijeme privatnih zabava. Čak su im nekada plaćali i po nekoliko hiljada eura, samo da bi za njih otpjevali određenu pjesmu.

Kao što se može i zaključiti takve zabave uglavnom se dešavaju negdje u inostranstvu, gdje ljudima nije žao da potroše novac na zabavu. Kada su praznici tada i pjevači imaju mnogo više posla. Tokom praznika mnogo radi i Đani, pa je imao nekoliko proslava zaredom, pri čemu se mnogo umorio i tako je došlo do pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja.

Na kraju je morao javiti se i na Hitnu pomoć, kako bi mu ljekari ukazali pomoć i priključili ga na aparate. On je o tome i javno govorio kada je objavio sliku , gdje se jasno vidi da pjevaču nije dobro.

Njegovi fanovi postali su jako zabrinuti za njegovo zdravlje, ali im je on rekao da nema razloga za brigu i da je sve u najboljem uredu, ali da je umor učinio svoje.