Radiša Trajković Đani je poznat kao neko ko dobija ogromne napojnice od posetilaca. Kako se priča, on ume da napravi dobru atmosferu i da „udari u žicu” svima, pa bakšiša ne manjka. Poznat je kao jedan od najboljih zabavljača na sceni, pa saveta nikad ne nedostaje.

Nije samo Đani poznat po svojim velikim savetima. I mnogi drugi pevači dobijali su astronomske savete na privatnim žurkama. Mnogi od njih su za jednu pesmu dobili i po nekoliko hiljada evra. Većina ovih nastupa uz velike napojnice odvijala se u inostranstvu gde domaćini žurke nisu štedeli.

Mnogi pevači su imali pune ruke posla tokom ovih praznika, pa tako i pevač Radiša Trajković Đani, tokom praznika je imao niz nastupa tako da nije ostao danima, ali mu se posle nekoliko burnih noći zdravlje pogoršalo.

Kako mu se zdravstveno stanje pogoršavalo, Đani je završio u kolima hitne pomoći, gde su ga priključili na aparate. Đani je potom objavio na svom Instagram profilu.

Sam Đani je objavio ovu fotografiju kako leži u bolničkom krevetu što je uplašilo njegov fanove. Njega je stigo umor i nije više mogao, morao je napraviti ipak pauzu.

https://topvijesti-balkan.site/slikice22/uploads/2022/01/djani.mp4?_=1