Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dara Bubamara ismijava siromašne: ”Ja sam zvijezda, ne kuham, nego jedem po restoranima. Nikad ne jedem paštetu, to je za siromahe!” – Alternativa

Poznate ličnosti nas mogu često iznenaditi svojim izjavama da se nekada zapitamo kako mogu biti u stanju tako nešto da izjave. Nikada ne znamo do kad će sijati naša sretna zvijezda, te da nema istih ti ljudi ni oni ne bi bili poznati i dobijali toliko novca.

Pjevači su najviše popularni i oni zabavljaju ljude. Pjevači narodne muzike i turbofolk imaju veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, vole kada na lak način zarade novac, a pored toga rade i mnogobrojne estetske operacije kako bi izgledale što privlačnije i zanosnije.

Mnogi od njih su se često susreli sa raznim tekstovima u novinskim člancima i meijskim portalima. Nije im lako, jer moraju mnogo toga da demantuju što nije istina, ili da na razne načine pokušaju dokazati šta se zaista desilo.

Sada je na meti osuda i Dara Bubamara, koja nas često iznenadi svojim ponašanjem i riječima. Iako je od početka svoje karijere u medijima, ni sada nije izostavljena. Naime, govorilo se neko vrijeme kako je Dara izjavila da nikada ne jede paštete, jer to jedu siromašni ljudi, a da ona nije takva , nego odlazi u restorane kako bi jela kvalitetnu hranu.

Obzirom da je napravljena velika pometnja, Dara je ipak odlučila da se oglasi na ovu temu i kaže šta zaista misli, jer svi znamoo da je ona osoba bez dlake na jeziku!