Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dara Bubamara otkrila detalje stravičnog događaja: ”MOLILA SAM BOGA DA PREŽIVIM!” – Alternativa

Dara Bubamara je poznata pjevačica na našoj estradnoj sceni koja je uvijek puna adrenalina, jako je vragolasta , pa nije ni čudo što nosi naziv ”Novosadski zvrk!”. Odavno već govori da je veliki zaljubljenik u auta i da voli brze vožnje.

Imamo priliku često da vidimo kako mijenja automobile , te da su uglavnom oni brzi i bijesni. Inače isticala je kako adrenalin voli svakom smislu, pa je pokušavala u svim poljima da ga iskoristi.

Prije nekoliko dana ispričala je o jednom događaju koji joj je mogao naškoditi, odnosno koštati života. Prije otprilike sedam godina odlučila je da želi naučiti skijati, zbog čega je sebi uplatila časove skijanja. Bila je na nekoliko časova, a onda je mislila kako zna skijati i otišla je sama bez instruktora na vrh staze i odlučila da se sama spusti.

Tek kada je krenula sa vrha, shvatila je u šta se upušta i da nije trebala to da uradi. Željela je da se zaustavi, ali nije znala kako. Problem je bio što je bila sasvim sama, bez trenera, ali i bez svojih prijatelja. U posljednjem trenutku uspjela je da se zaustavi ispred provalije i samo je pala.

Priznaje da se tada jako uplašila i da poslije toga neko vrijeme nije nikako mogla da stane na skije. Bio je to šok za nju, ali kako su godine prolazile ona se polako opuštala.