Darko Lazić se nije promijenio zbog strašne prometne nesreće koju je jedva preživio, pa je zaboravio na muke koje je prošao u pijanoj vožnji.

Pjevača, koji zbog svojih poroka nije uspio spasiti suprugu i obitelj, nedavno je napustila Barbara s kojom se planirao vjenčati. Kako bi živio mirnije, Darko je, na nagovor prijatelja, navodno odlučio promijeniti krv u Švicarskoj, gdje su otišli neki pjevači.

“Darko se odlučio promijeniti i sada to želi svima dokazati, pa je nakon razgovora s majkom odlučio otići u Švicarsku na promjenu krvi. Pa je mislio da će to dokazati obitelji i svima ostalima, On došao k sebi da mu je nakon nesreće prije četiri godine majka htjela zamijeniti krv, ali je tada odbio jer je metoda bila skupa.

Sada kada se sam odlučio na ovaj korak kako bi svoje tijelo doveo u red, nadamo se da više ne pije i ne drogira se. Njegova majka bila je presretna kada joj je rekao da to želi”

“Bio je dobar dečko, ali se loše ponašao, pa se sada odlučio promijeniti i biti uzor svojoj kćeri i sinu koji ga vole. Prijatelji u Švicarskoj pronašli su mu privatnu kliniku u kojoj može mijenjati krv.” Morao bi otići tamo na pregled i analizu, a onda će liječnik odlučiti koji je proces i koliko će trajati. Oko 25.000 eura jer će nakon uzimanja nove krvi morati ležati u privatnoj klinici. Sjećam se da sam prije četiri godine razgovarao s pokojnim JDžejem, pričao mu je o toj klinici u Švicarskoj i predložio mu da ode na razmjenu krvi, ali on ga tada nije poslušao.