Pjevač Darko Lazić je izazvao prometnu nesreću tešku milijon dinara. To se dogodilo dok je vozio automobil u vlasništvu svoje zaručnice Marine Gagić. Dok je vozio cestom između Šimanovaca i Pećinaca, Laziću je pukla guma. Skrenuo je s ceste i udario u stup koji je srušio transparent na druga dva automobila. Za nesreću je okrivljen Lazić, koji će morati platiti svu štetu.

Lazićev prijatelj preuzeo je krivnju što automobil nije bio registriran ni osiguran. Zbog toga Lazić neće odgovarati za vožnju bez dozvole.

Lazić je u prošlosti počinio brojne prometne prekršaje. I prije je imao slične prometne nesreće. Unatoč tome, čini se da ga nije previše briga. Prema onome što je izjavio na internetu i implicirao na Instagramu, sve smatra komičnim i ugodnim.

S njim je u autu bio i reper Mili, no srećom nitko od njih nije zadobio ozljede.

Nema ni trube na vidiku pa se gasi gas. Tada zagrmi grmljavina; od braće se traži da zatrube. Lazzić je naveo da je sunce super kada prolazi grupa braće. Nakon što su strgnuli zastavu, njome su snimili glazbeni spot, rekao je Lazzić.

Darka Lazića ovim povodom kontaktirala je ekipa portala “Telegraf.rs”.

Snimanje videa bilo je mnogo strašnije nego što sam očekivao. Evo mene na slici ispod. Darko je rekao da je bio dobro raspoložen kada je izjavio da tvrdnje da je imao nesreću nisu tačne. To je rečeno nakon što su ljudi inzistirali da je imao nesreću.