Sve veći broj voditeljica u posljednje vrijeme privlače veliku pažnju javnosti na sece, kako raznim izjavama , tako i svojim ponašanjem i načinom oblačenja. Moramo priznati da im to za sada dobro ideje i uspjevaju u tome, a u narednom periodu ostaje nam da vidimo kakve koristi će od toga imati.

Sve je započela Jovana Joksimović o kojoj se nekoliko rada redovno govorilo, kada je na televiziji na kojoj je godinama radila dala otkaz, a zatim počela da radi na K1 televiziji, koja je zapravo postala vlasništvo njenog supruga i pjevača Željka Joksimovića.

Poslije toga veliku prašinu je podigla i Jovana Jeremić koja je također, dala otkaz na jednoj televiziji gdje je godinama radila i stekla veliku popularnost, ali onda i prihvatila ponudu za posao od Željka Mitrovića, čime je dobila mnoge beneficije. Osim što je dobila ogromnu platu, novi gazda joj je kupio i stan na Beograd na vodi koji je koštao poprilično mnogo.

Zatim za njima je krenula i Dejana Paunović, koja je poznata kao jako dobra i kvalitetna voditeljica, koja od početka svoj posao obavlja jako dobro. Nju možemod a vidimo kao voditeljicu u Jutarnjem programu, a mnogi je pamte po eleganciji i savršenim izgledom.

Cijele društvene mreže je digla na noge kada je objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njenu duboki dekolte, ali i duge noge koje ne mogu ostati nezapažene.