Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Dešavalo se da hljeb bude star 7 dana, ali nisam se ljutila na njih što nemamo!” SLAĐA ALLEGRO RASPLAKALA SVE, ISPRIČALA KAKAV PAKAO JE PROŠLA U DJETINJSTVU! – Alternativa

Od kako se pojavila na javnoj sceni, Slađa Allegro postala je velika miljenica među širokom narodnom masom. Nikada nije željela da privlači publiku na osnovu skandala ili nekih loših priča, nego isključivo svojim talentom i savršenim glasovnim sposobnostima.

Tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, odlučila je da ispriča neke detalje iz života o kojima do sada nije niko znao, ali je ona odlučila da je sada vrijeme da se o tome sazna. Kada je bila mala dosta vremena je provela kod bake i djeda, jer su njeni roditelji stalno bili na poslu.

Po njenim riječima, najgore od svega je to što su oni bili stalno odsutni, mnogo radili, a za svoj posao nisu bili dovoljno plaćeni. Dok je pričala svoje tužno djetinjstvo, Slađa je i zaplakala. Otkrila nam je kako su znali jesti hljeb koji je bio sta r i po sedam dana.

U djetinjstvu je preživljavala pravi pakao, to tek sad shvaća. Nikada se nije ljutila na svoje roditelje što nemaju kao ostala djeca, nego je željela samo malo da se odmore i prestanu raditi i dan i noć. Sada im je mnogo zahvalna, prvenstveno na prevelikoj ljubavi koju su joj pružali. Zahvalna je i Bogu što ima takve roditelje kao što su oni.

Slađa nije prva od javnih ličnosti koja je progovorila o teškom djetinjstvu. Istakla je kako se ne stidi ničega što je preživjela, jer ju je upravo to napravilo osobom kakva je danas.