Kada je promijenila spo, ova žena je priznala kako je do sada spavala sa velikim brojem muškaraca, odnosn sa 2000 njih. Niko nije mogao da povjeruje u njene riječi, jer niko nije znao z a njenu tajnu, ali klupko se počelo polako odmotavati.

U Brightonu živi Kristel Varen , koja je rođena u Somersetu. Kada je imala samo pet godina njeni roditelji su odlučili da ne mogu više živjeti zajedno i razveli su se, a Kristel je često isticala kako je upravo njihov razvod mnogo uticao na nju i doveo do njene hronične ovisnosti.

Prije skoro četrnaest godina odlučila je da promijeni spol, što je uradila, a sada pokušava na sve načine da uživa i nadoknadi sve one dane koje je izgubila kada je u pitanju se*s. Postavila je sebi jasan cilj, a to je da do pedesetog rođendana, ima intiman odnos sa 3000 muškaraca.

”Svaku noć trudim se da imam intiman odnos sa nekim drugim muškarcem. Obavezno koristimo neki vid zaštite, jer ne želim da ostanem u drugom stanju. Nemam ni strah, jer znam da se maksimalno čuvam.”- rekla je Kristel.

”Uglavnom neplanirano dođe do se*sa i nemamo kad da govorim o svojoj prošlosti sa partnerom, tako da je rijetko koji od njih do sada znao da sam ja u prošlosti bila muško. Ali, kad malo bolje razmislim, što manje znaju to je i bolje.”- dodala je ona.

Pogledajte video o njoj: