Kristal Varen rođena je u Somersetu, a trenutno živi u Brightonu. Kada je imala pet godina, njeni roditelji su odlučili da se razvedu, a od tada ona svaki svoj problem, kao i trenutnu ovisnost pripisuje tome i da je zbog njih doživjela pravi pakao u životu.

Sa četrnaest godina odlučila je da promijeni pol, te svo izgubljeno vrijeme trudi se da sada nadoknadi kada je u pitanju intiman odnos sa partnerom. Otkrila nam je kako je do sada spavala sa preko 2 000 muškaraca, a nada se da do pedesete godine taj broj bude oko 3 000 .

”Svaku noć trudim se da provedem sa drugim muškarcem. Obavezno moramo da koristimo zaštitu, ali i svakako nema potrebe da se plašim ičega, jer znam da ne mogu zatrudniti, ali eto opet želim da imam neku siguricu.

Obično se*s dođe sasvim slučajno dok se družimo, ali rijetko kad se dotaknemo priče o prošlosti, pa rijetko koji muškarac sa kojim sam bila i spavala zna da sam u prošlosti bila muško i da sam promijenila spol. Ali, kad malo bolje razmislim , zašto bi neko to i zna, kada je njima najbitnije da u tom trenutku uživaju i budu sretni. Rekord mi je devet muškaraca u toku noći, a čak sam prisustvovala i jednoj svin*er žurci.”- ispričala je ona.

Dodala je i kako nakon razoda roditelja počela je da oblači majčine stvari i tako je shvatila da se bolje odjeća kao žena. Od 2001. godine uzima hormonske terapije, da bi 2005. godine podvrgla se i promjeni pola.

Pogledajte video o tome: