Jedna od popularnijih i zanimljivijih ličnosti na Youtube kanalu svakako je Marija Šerifović, koja je počela objavljivati razne klipove, gdje govori o nekim zanimljivim pričama i događajima iz svog života. Skoro je objavila jedan video koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Naime, ona je otkrila zanimljivo iskustvo koje je imala sa dijetom, koju joj je preporučila jedna od najboljih nutricionistica u Srbiji, a zahvaljujući kojoj je Marija uspjela da se riješi viška kilograma.

Marije je otkrila da je jako zadovoljna ovom dijetom i da joj je pomogla da se riješi kilograma koji su joj predstavljali problem. Program je jednostavan a dijeta se bazirala na prehrani obogaćenom salatom, tunjevinom, mladim sirom , kao i pilećim prsima.

Ukoliko se i sami odlučite na ovo, znajte da ćete lako i brzo izgubiti kilograme, istakla je Marija. Dovoljno je sedam dana primjene i možete se riješiti tri kilograma, što je zaista dobar učinak. Ujedno je dodala kako je nutricionistica napravila specijalan plan ishrane za nju, na osnvu njene težine i visine, kao i krvne slike. Umjesto kafe obavezno se pije čaj.

Na ovaj način napravljena je detoksikacija organizma, de tijelo izbacuje sve što mu je nepotrebno i što dovodi do otežanog rada metabolizma.