Velika rijetkost je da čujemo kako su muškarci žrtve nasilja, naročito na prostoru Balkana, ali eto ipak se nađe pokoji. Jedan od njih je i pjevač iz Bosne i Hercegovine, Al Dino, koji je mjesecima od svoje supruge trpio nasilje, a sada je odlučio da progovori o svemu tome.

Njegova priča je mnoge šokirala, a vjerujemo i da će vas. Niko nije očekivao da će pjevač ovako nešto otkriti, obzirom da su oni važili za jedan od najskladnijih parova, ali ovo je samo dokaz da niko ne zna šta se dešava u tuđim kućama.

Al Dino je već nekoliko godina bio u braku sa voditeljicom koju možemo da gledamo na Hayat televiziji. Dok su bili u vezi , njoj nije smetalo što je on pjevač i što ga mnogo ljudi zna. Podržavala ga je i voljela takvog kakav jeste, ali kako je vrijeme prolazilo ona je sve više bila ljubomorna i počela je sumnjati u njega.

Stvorila je sebi neke slike i priče, kako joj je nevjeran, da ima druge žene sa kojima se viđa. Svaki dan bi iz čista mira izbila neka svađa, da bi ona jednog dana tokom svađe nasrnula na njega i počela ga tući, iako su im djeca bila tu. On nije htio da joj uzvrati udarac, jer su ga roditelji naučili da ne tuče žene.

Nije dugo čekao, da bi predao papire za razvod, a onda i saznao kako je ona njemu bila nevjerna, te da se viđala sa drugim muškarcima dok je s njim bila u braku.