Djeca su nešto najljepše i najplemenitije na planeti Zemlji, oni su tako dobri i neiskvareni da je to neopisivo. Šta god da čuju oni to smatraju istinom, uvijek su i sami jako iskreni i ne znaju slagati, što je svakako za veliku pohvalu.

Danas smo za vas pripremili nešto zaista zanimljivo, što već godinama sve nas nasmijava, a vjerujemo da neki od vas nisu imali priliku da vide do sada. Video je hit već neko vrijeme i nema osobe koja se nije dobro nasmijala na njega.

Riječ je o jednom dječaku koji je samo odgovorio na postavljeno pitanje, a to je ko se nalazi na vlasti Srbije!? Sigurno je nekada imao priliku da sluša roditelje ili druge starije ljude koji su komentarisali kako se na vlasti nalaze samo lopovi, zbog čega je i njegov odgovor bio takav. Dodao je kako ne zna kako se preziva, ali zna da se zove ‘lopov’.

Dječak je nakon ovog postao prava atrakcija, svi su ga podržavali jer je uspio da im izvuče toliko iskrenih emocija, kako do sada nije bio slučaj niti jednom. Bilo je i onih osoba koji su komentarisali, kako roditelji prave grešku , jer pred malim dijetom govore o politici i uče ga pogrešnim stvarima, umjesto da mu puštaju nešto ljepše i zanimljivije.

Najbole je da pogledate video, a vjerujemo i da ćete se sami dobro nasmijati: