Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dnevno je pio po dva litra votke: Sandra kroz suze progovorila kakav je zaista bio njen otac! – Alternativa

Sandra Rešić je u javnosti najprije privukla publiku kada je rekla da joj je otac pokojni Nino Rešić. Ona se prvo pojavila na takmičenju ”Zvezde Granda”, gdje je otpjevala njegovu pjesmu i skrenula pažnju na sebe kako žirija tako i gledalaca ispred malih ekrana.


Naslijedila je veliki talenat od svog oca i može uvijek da ga iskoristi kao izvrsna pjevačica. Međutim, kako je počela pandemija ova pjevačica je postala i učesnica rijaliti programa Zadruga koja je jako gledana. Prošlo godine kako kaže vidjela je da ima mnogo simpatija i podršku naroda, pa je odlučila da uđe i ove sezone.

Ima samo jedan cilj, da zaradi novac i kupi za sebe i svoju majku Cicu stan. Tokom učestvovanja u ovom rijaliti programu često je isticala koliko joj je bitna podrška majke, da joj je ona sve u životu , te da nema stvari koju ne bi uradila samo da bi nju usrećila.


Tokom gostovanja u ”Premijeri” ispričala je nekoliko zanimljivih informacija o svom ocu, a za koje do sada nije govorila. Kroz suze je govorila da je on bio alkoholičar, te da je zbog prevelikog unosa alkohla u organizam i uništio ga, te to dovelo do njegove smrti. Oduvijek ju je mučilo to što joj oca nije bilo do njene desete godine.

Ističe da je pokušavao i trudio se da bude tu za nju i udovolji joj, ali jednostavno nije znao na koji način da joj pristupi i pruži svu ljubav koju otac djetetu treba da pruži.