Nakon što je dala otkaz na Happy televiziji, gdje je radila godinama, Jovana Jeremić je dospjela u žiću javnosti i privukla veliku pažnju na sebe. Iako je na ovoj televiziji radila punih deset godina, odlučila je da napravi promjene u svom životu i počne raditi na drugoj popularnoj nacionalnoj televiziji.

Njoj je Željko Mitrović ponudio posao na svojoj televiziji, a kako saznajemo dobila je ponudu za odličnu platu, a osim toga dobiti će i ličnog vozača, kao i stan na Beograd na vodi i to od 50 kvadrata. Ovo je za nju prilika koja se ne propušta, što je ona prihvatila objeručke.

Prema pisanju medija, stan je koštao oko 200 000 eura, s tim da nije dobila nikakav namještaj u stanu. Jovana nije imala novac za namještaj zbog čega je morala da podigne kredit. Nekoliko puta je ova voditeljica isticala kako je sve u svom životu postigla radom, te da nikad nije imala nekog ko će je finansirati.

Do sada je često bila u medijima zbog raznih priča, ali uvijek je isticala kako nema ljubavnika koji će joj u životu kupovati sve što ona poželi, nego ukoliko nešto želi onda mora da i radi kako bi sebi ili svom djetetu to nešto obezbjedila.

Pratite li vi rad ove voditeljice? Šta mislite o njoj i njenom radu? Pišite nam u komentar svoje mišljenje!