Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dobila stan od 200 000 eura pa zaklukala! Jovana Jeremić digla kredit da kupi namještaj! ”SAMO JA ZNAM KAKO MI JE, UBIĆE ME RATE KREDITA!” – Alternativa

Nakon što je dala otkaz na Happy televiziji, gdje je radila godinama, Jovana Jeremić je dospjela u žiću javnosti i privukla veliku pažnju na sebe. Iako je na ovoj televiziji radila punih deset godina, odlučila je da napravi promjene u svom životu i počne raditi na drugoj popularnoj nacionalnoj televiziji.

Njoj je Željko Mitrović ponudio posao na svojoj televiziji, a kako saznajemo dobila je ponudu za odličnu platu, a osim toga dobiti će i ličnog vozača, kao i stan na Beograd na vodi i to od 50 kvadrata. Ovo je za nju prilika koja se ne propušta, što je ona prihvatila objeručke.

Prema pisanju medija, stan je koštao oko 200 000 eura, s tim da nije dobila nikakav namještaj u stanu. Jovana nije imala novac za namještaj zbog čega je morala da podigne kredit. Nekoliko puta je ova voditeljica isticala kako je sve u svom životu postigla radom, te da nikad nije imala nekog ko će je finansirati.

Do sada je često bila u medijima zbog raznih priča, ali uvijek je isticala kako nema ljubavnika koji će joj u životu kupovati sve što ona poželi, nego ukoliko nešto želi onda mora da i radi kako bi sebi ili svom djetetu to nešto obezbjedila.

Pratite li vi rad ove voditeljice? Šta mislite o njoj i njenom radu? Pišite nam u komentar svoje mišljenje!