Jovana Jeremić nekadašnja voditeljica na Happy televiziji izazvala je veliku pometnju i došla u centar pažnje, kada je nakon deset godina provedenih na ovoj televiziji, odlučila da da otkaz. Jedno vrijeme se mnogo govorilo o njenom prelasku na drugu televiziju, ali ona se nikako nije željela oglašavati po tom pitanju, dok jednostavno nije se pojavila na toj drugoj televiziji, tačnije na Pinku.

Kako saznajemo njoj je Željko Mitrović ponudio mnogo pogodnosti samo da ppočne raditi za njega, što Jovana nije mogla nikako odbiti.

Govori se da je Jovana dobila odličnu platu, stan na Beogradu na vodi od 50 kvadrata koji košta oko 200 000 eura, te ličnog vozača koji će je voziti gdje god želi. Obzirom da su ovo pogodnosti kakve može dobiti samo jednom u životu ona je to rado prihvatila.

Međutim, stan što je dobila na poklon nije imao nikakvog namještaja , zbog čega je navodno voditeljica morala podići kredit da kupi sve što joj je potrebno. Istakla je kako je sve u životu postigla sa svojih deset prstiju, jer nije nikada imala ljubavnika koji će je finansirati i kupovati sve što joj je potrebno. Sada nema dovoljno novac da vraća rate kredita, pa kuka na sav glas.

Kako navode pojedini izvori, ona ovo radi smišljeno, kako bi omekšala Željka Mitrovića i da bi dobila još veću platu, jer joj se osladilo da sada ima više novca.