Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dodikova kćerka u potrazi za nekim da joj salije stravu! Evo zašto to želi.. – Alternativa

Milorad Dodik jedan je od aktuelnih predsjednika Bosne i Hercegovine, koji često izaziva rekcije javnosti raznim svojim stavovima, ponašanjem, kao i izjavama koje mnoge može izbaciti iz takta.

Prije nekoliko dana na društvenim mrežama se oglasila i njegova kćerka Gorica Dodik koja je otkrila kako je u potrazi za nekim ko će joj saliti stravu, jer je navodno po prvi put u životu srela vehabiju. Toliko se uplašila i dobila ogroman strah da mora potražiti i pomoć drugih ljudi.

Narod Bosne i Hercegovine često su imali priliku da se uvjere koliko je Milorad Dodik sarkastičan, ali njegova kćerka je ovom izjavom pokazala da nije daleko od svog oca , te kako godine prolaze da sve više liči na njega. Očigledno je odlučila da krene njegovim stopama.

Pokazala je kako osobe dijeli na osnovu vjere i nacije. Zar je toliko bitno kako se neko oblači i kako izgleda!? Pa svi smo mi ljudi, trebamo da se podržavama i poštujemo odluke koje su neki donijeli, bez obzira da li se slažemo s njima ili ne. Bitno je da je tim osobama lijepo.

Njena izjava naišla je na mnogo osuda, a sada želimo da vidimo vaše mišljenje!?