Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

DOĐU 3 DANA PRED SMRT I PITAJU “DOKTORE, KAKO DA ŽIVIM ZDRAVO”? SAD SE POSIPAJ PESKOM I NAVIKAVAJ NA ZEMLJU! Doktor Solaković ruši sve tabue o zdravom životu! Ove savete morate pročitati – Alternativa

Nekadašnji šef Vaskularne klinike kliničkog centra u Sarajevu i redovni je profesor u Sarajevu na medicinskom fakultetu a riječ je o doktoru Solaković Emiru. Specijalizaciju je završio u Njemačkoj iz kardiohirurgije a u Sarajevu se specijalizirao iz oblasti opšte i vaskularne hirurgije.

Solaković kaže da kada god mu stranci dođu prvo pitaju gdje je soba za pušenje, jede pite jednu za drugom i tako par dana i onda se vrai u svoju zemlju i nastavi svojim tempom života koji nije kao što je ovdje radio.

Kod nas se ne uči ništa o zdravom životu, same reklaem za ćevape a nigdje da reklamiraju malo ribe i onda naš narod nema nikakve šanse da bude zdrav. I onda dođe 3 dana pred smrt i pita kako da živi zdravo – a im onda kažem “Najbolje se posipaj pijeskom i navikavaj na zemlju”

Problem je što ga zovu da gostuje na televiziji samo kad je svjetski dan zdravlja, ali zato ovi iz alternativne medicine stalno gostuju valjda jer su narodu zanimljiviji.