Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dok se ona sunča, jadne pomoćnice umiru od posla! RAZMAŽENI PAR JOKSIMOVIĆA KUPIO VILU OD 2,5 MILIONA, A EVO KOLIKO DAJU LJUDIMA KOJI RADE ZA NJIH! SRAMOTA! – Alternativa

Najpoznatiji ljubavni par na našim prostorima , definitivno je bračni par Joksimović koji iz dana u dan dospjevaju u medije, bez obzira da li se radi o lijepim ili ružnim vijestima.

Željko Joksimović jedan je od poznatijih i kvalitetnijih pjevača na Balkanu, koji je počeo od svoje treće godine da pokazuje interesovanje za muziku, i od tada počinje sa sviranjem harmonike. Tokom svog života naučio je da svira čak četrnaest instrumenata.

Željko nije samo pjevač, nego se pokazao i kao izvrstan producent i aranžer. Mnogo vremena provodi u studiju gdje radi i stvara muziku, a da ne bi bio stalno odsutan od kuće, odlučio je da napravio studio u svojoj vili.

Jovana Joksimović, njegova supuga godinama radi na televiziji kao voditeljica, a nakon što je dala otkaz počela je raditi na K1 televiziji, koja je u vlasništvu Joksimovića. Njihova primanja su zaista velika, što možemo da zaključimo i na osnovu vile koju su skoro pazarili. Pitali smo njihove komšije kakvi su ova porodica kao komšije, a mnogi su imali samo lijepe riječi da kažu za Željka.

Međutim, za Jovanu nije bilo tako lijepih riječi, nego su uglavnom govorili da je jako namrgođena i da se uglavnom neće nikome javiti, kada prolazi pored komšija u ulici. Vila je koštala 2,5 miliona eura, a o njoj se brine čak tri pomoćnice, koje se slomiše od posla.