Jedan od definitivno najpoznatijih parova na našim protorima jesu Jovana i Željko Joksimović. Željko se od svoje treće godine počeo baviti pjevanjem, pa je tada volio da svira harmoniku. Danas poslije toliko godina zna perfektno da svira čak 14 istrumenata.

Pokazao se kao odličan vokal, ali i producent aranžmana. Mnogo je posvećen svom polu i jako detaljan, a pola posla odradi u svom studiju koji se nalazi u njegovoj porodičnoj kući. Njegova supruga Jovana radi kao voditeljica, i trenutno je jedna od poznatijih u svom poslu. Skoro je dala otkaz na televiziji gdje je radila godinama, kako bi počela raditi na K1 televiziji, čiji je vlasnik upravo njen suprug.

Obzirom da imaju velika primanja, to im omogućava da vode raskošan život u velikoj vili u kojoj žive sa svojom djecom. Ispitali smo njihove komšije koje žive u istoj ulici, kakvi su Joksimović iza kamera, a oni su rekli kako nisu baš najbolje komšije, naročito kada je riječ o Jovani. Istakli su da je dosta drugačija , nego na televiziji, jer je uvijek namirgođena i nikada nije pokazala srdačnost.

Za Željka su imali lijepe riječi, ali da samo komšije pozdravi, nikada nije zastao s njima i uspostavio komunkaciju. Kada su kupovali ovu vilu, morali su iskeširati čak 2,5 miliona eura, a u njoj rade tri kućne pomoćnice, koje rade sve poslove.

Po riječima komšija, pomoćnice padaju s nogu, nikada nemaju slobodnog vremena, dok Jovana i Željko se odmaraju i sunčaju. Navodno ovaj bračni par neće ni da poradi za sobom, nego se oslanjaju na kućne pomoćnice.