Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dokažite da ste nadprosječno inteligentni i pronađite ženu na slici! – Alternativa

Mozgalice nam mogu pomoći da ubijemo dosadu , a ujedno uradimo nešto kvalitetno za svoj mozak. Zahvaljujući društvenim mrežama i internetu uopšte, u prilici smo da svakodnevno nalazimo razne mozgalice koje možemo rješavati u bilo koje doba dana i noći.

Ovaj zadatak je jako lagan, da ni sami nismo svjesni koliko, iako će vama na prvi pogled izgledati da je teško. Ukoliko za kratko vrijeme riješite, odnosno pronađete ženu na ovoj slici, dokazati ćete svima da ste osoba sa visokim koeficijentom inteligencije.

Ovu sliku napravio je slikar Jorg Dustervald, jedan od najboljih slikara u savremenom dobu. Dolazi iz Njemačke, a ima jednu posebnu umjetost, a to je da tijela modela sakrije po odeđenim stvarima ili predmetima. Iako na prvi pogled nikada ne biste rekli da na ovoj slici ima žena, ona zaprav postoji, samo je trebate pronaći, obzirom da ju je on maskirao u pozadinu i postala je neprijatna.

Veliki dio javnosti je postao zainteresovan za ovu mozgalicu, baš iz razloga što žele dokazati da su jak inteligentni i da ovo njima ne predstavlja nikakav problem. Nemojte odmah odustajati, nego se skoncentrišite i polako posmatrajte sliku, kako biste došli do rješenja.

U komentare nam pišite gdje se žena nalazi, a mi ćemo poslije određenom vremena napisati koji odgovor je tačan! Dokažite svima da ste genije i da vama niti jedan zadatak ne predstavlja problem!