Mlada žena iz ruskog grada Sterlitamaka Viktorija Ivanovna (34) preživjela je pravi pakao. Naime, dr. Alina Araslanova bez riječi je zgrabila novorođenu bebu iz kreveta i bacila je kroz prozor bolnice.

Tragedija koja je šokirala svijet slomila je srce Ruskinji Viktoriji Ivanovnoj (34). Doktorica Alina Araslanova (29) izbacila je tek rođenu bebu kroz prozor bolnice i ubkila tako nevino dijete, staro samo nekoliko sati.

Nesretna majka imala je samo kratku priliku zagrliti svoje novorođenče. Hrabra žena podijelila je s medijima svoju priču, borbu kroz koju prolaze ona i njen suprug. Imaju i dvije kćeri o kojima se mora brinuti i “razdiru ih bol, očaj, tuga i poricanje”.

Odmah nakon incidenta, dr. Alinu je uhitila policija. Činjenica koja je šokirala javnost u Rusiji i svijetu jest da je dr. Alaslanova prije ubojstva primljena na psihijatriju, ali je puštena s psihijatrije jer su rekli da ne predstavljala opasnost za okolinu.

Liječnik joj je oduzeo dvoje djece dok se ne utvrdi motiv neobično stravičnog čina. Dodatno će joj biti zabranjeno bavljenje liječničkom djelatnošću.

“U ovom trenutku pokrenut je niz istražnih i operativnih mjera radi utvrđivanja svih okolnosti zločina, kao i uzroka i uvjeta koji su doveli do zločina”