Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dosad neviđeno: Časne sestre išle na misionarski put i zatrudnile! Evo ko su očevi njihove djece.. – Alternativa

U veoma kratkom roku možemo da vidimo razne informacije koje se dešavaju svugdje u svijetu , a sve to je zahvaljujući društvenim mrežama, kao i tehnologiji koja napreduje iz dana u dan. Najnovije vijesti iz naše zemlje, kao iz svijeta možemo da pratimo iz sekunde u sekundu, što prije i nije bio slučaj.

Svugdje u svijetu dešavaju se razne čudne stvari, a upravo takav jedan vam donosimo i danas, a ubijeđeni smo da ćete se iznenaditi kada saznate o čemu se radi.

Vijest je stigla iz Rimokatoličke crkve koja je smještena u Rimu, a saznali smo da su dvije časne sestre ostale u drugom stanju i to dok su bile u Africi na misionarskom putu koji je trajao 29 dana. Nakon povratka, počele su da osjećaju mučninu i počele su povraćati. prvo su mislile da je to od puta, ni slutile nisu da bi uzrok mogao biti trudnoća.

Ali, na kraju se ipak pokazalo da su trudne. Obzirom da se ova informacija pojavila u javnosti, gradonačelnik Napulja pokazao je veliko žaljenje i svima se izvinjavao zbog toga.

Časne sestre su bile omiljene u svojim grupama, a idalje nikome nije jasno kako je došlo do toga. O pojedinim informacijama nije se govorilo, pa tako da se o njima nikad nije ni saznala prava istina.