Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

DOŠAO JE KRAJ SVIJETA! Otvorio se krater od 20 metara, guta kuće, auta i ljude! SVE NESTAJE!! – Alternativa

Iako smo mislili da je najgora godina ostala iza nas i da nam se više ništa loše ne može desiti, moramo priznati da smo pogriješili. Svi su sa nestrpljenjem čekali da se završi 2021. godina, ali onda je počelo da se dešavaju i gore stvari.

Još na samom početku ove godine mogli smo vidjeti da će ona biti mnogo gora od predhodne. Iz dana u dan su se dešavale samo ružne stvari, koje su ostavljale velike posljedice na ljude širom svijeta, da su se ljudi počeli pitati imali kraja i hoće li napokon svijet se vratiti u normalu.

Svaki dan imamo priliku da čitamo najviše vijesti iz crne hronike, dok je lijepih , zanimljivih i veselih tema sve manje. Iz Italije dolazi ružna vijest koja srećom nije imala ljudskih žrtava, ali se strahuje da bi moglo doći ubrzo.

Naime, u Napulju je došlo do otvarnja velikog kratera koji je dubok 20 metara. Ništa nije ukazivalo da bi moglo da se dei nešto ovako, niti je bilo kakvih izvođenja radova na mjestu gdje se pojavio. Samo odjednom začuo se snažan zvuk, poput eksplozije i tlo je počelo da se otvara. Sve što je u tom trenutku bilo tu, tlo je progutalo. Vatrogasci su odmah izašli na teren i osigurali sav teren, te se nadaju da neće doći do širenja kratera.

Stalno se dešavaju ovakve stvari koje upozoravaju ljude da počnu voditi računa o zaštiti životne okoline, ali rijetko koja osoba to i uradi.