Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dragana Mirković otkrila sa koliko je spavala muškaraca: Svi su u šoku koliko je bila iskrena! – Alternativa

Jedna od definitivno najpopularnijih i najvećih zvijezda na Balkanu jeste Dragana Mirković koja godinama zrači i sija na našoj estradnoj sceni. Od početka svoje karijere bila je jako prizemna i nije željela provokativno da se oblači kako bi imala publiku, nego je svojim glasom osvajala srca mnogih.

Danas živi u Beču sa svojim suprugom u luksuznoj vili, a jedna je od najbogatijih osoba. Iako ima mnogo novca, nije dzvolila da je to promijeni, nego je idalje ostala prizemna i skromna. Nekoliko puta smo vam do sada pokazivali kako izgleda njena raskošna vila u Beču.

U braku je sa Tonijem Bijelićem, te u ljubavi uživaju punih dvadeset godina. Od kako su počeli da se zabavljaju o njihovoj ljubavi se priča, i već tada se znalo da će to biti ljubav kakvu odavno nismo vidjeli. Oni imaju kolekciju skupocjenih automobila. Dragana nikada nije željela da bude u centru skandala, nego je uvijek svoj privatni život čuvala daleko od očiju javnosti.

Ona je odrasla u šestočlanoj porodici, u mjestu blizu Požerevca. Kada dođe u Srbiju pokušava što više vremena da provodi sa svojom porodicom, a svakako da joj je najljepše u rodnom mjestu. U mladosti nije mnogo dozvoljavala muškarcima da joj prilaze, jer bi joj se teško koji svidio.

Na pitanje da nam iskreno odgovori sa koliko muškaraca je spavala , Dragana je odgovrila sa četiri, ali da je posljednji njen suprug sa kojim će da bude do kraja života.