Iako je već godinama na našoj javnoj sceni i jedna od najvećih zvijezda koje su se pojavile kod nas, Dragana Mirković se godinama ne mijenja, te njena karijera je dostigla vrhunac. U životu je postigla baš sve, živi u luksuzu sa svojom porodicom, svi su zdravi i sretni, a to nije ni djelovalo na nju i promijenilo je.

Ostala je baš onakva kakva je bila i prije cijelog ovog bogatstva. Ona sada živi u Austriji, tačnije u Beču, gdje posjeduju mnogobrojna skupocjena automobila, a sa Tonijem već preko dvadeset godina uživa u ljubavi.

Uvijek se pričalo o njihovoj ljubavi i svi imaju samo lijepe riječi da kažu za njih. Dragana je uvijek svima željela da pokaže kako uživa u njihovom braku i ljubavi, a mnogi joj se dive šro je uspjela svoju porodicu tokom svih ovih godina da drži daleko od skandala i raznih tračeva.

Dragana je odrasla u višečlanoj porodici u malom mjesttu Kasidol, koje se nalazi u blizini Požerevca. Kad god dođe u Srbiju ona nastoji što više vremena da provede u svom rodnom mjestu i sa porodicom. Jednom prilikom su je pitali u jednoj emisiji, koliko muškaraca je imala u životu i sa koliko njih je spavala, a ona je rekla da su bila četiri.

Posljednji muškarac je Toni i tako će biti do kraja njenog života. Po njenim riječima u mladosti je bila jako izbirljiva osoba i nije mogao svaki muškarac da joj priđe, a kamoli da mu dozvoli nešto više.