Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dragana tvrdi da ništa na sebi nije dorađivala, a evo kako je izgledala na početku karijere! ZAPALILA BI SLIKU DA MOŽE; NA ŠTA OVO LIČI! – Alternativa

Dragana Mirković je jako poznat apjevačica na našim prostorima, koja je do sada nekoliko puta prilikom gostovanja u raznim emisijama, isticala kako do sada na sebi nije imala nikakve estetske operacije, jer je oduvijek bila zadovoljna svojim fizičkim izgledom. Čak i male nedostatke koje je imala ona je prihvatila i zna se nositi s njima.

Govorila je i kako se Toniju, svom suprugu, svidjela takva kakva jeste , te da nema potrebe da se mijenja. Voli sebe takvu kakva jeste, te nema ništa ni protiv estetskih operacija.

Da li je istina ovo što Dragana govori? Na društvenim mrežama ima nekoliko stranica koje se bave proučavanjem i istraživanjem života poznatih osoba, te su oni uspjeli da demantuju ovu pjevačicu i da nam dokažu kako nije istina ono što govori, jer je itekako napravila nekoliko promijena na svom tijelu.

Skoro niti jedna estradna ličnost nema da nije uradila makar jednu promjenu na svom tijelu, jer žele izgledati što ljepše i atraktivnije, kako bi povećali svoju publiku. Jeste li vi vidjeli kako izgleda Dragana na početku karijere? Šta mislite koliko je imala estetskih operacija?

Mnogi su prokomentarisali da se dosta promijenila, čak je ispod njene slike bilo i šaljivih komenatara, a jedan od njih je bio kako Dragana više liči na Jašara Ahmedovskog u prošlosti, nego što liči na sebe!