Bio si plav kao beba… Nikome te nisam dala. Rečeno mi je da si preminuo, ali ja sam sigurna da si živ. VOLI TE MAMA, napisala je na Facebooku

Dragi sine, ovo su tvoji roditelji i tvoja braća koja te željno očekuju. Ovaj crni dječak je tvoj brat blizanac. Majka Vas je živa i zdrava rodila 26. januara 1991. godine u bolnici u Loznici. Gledala sam te samo tri dana, a onda su mi navečer rekli da te prebacim u Beograd. Kad sam pitala zašto, rekli su da ste progutali plodove vode i da nemaju aspirator da je iscijede. Ali je to bila jedna ogromna laž, redovi su šokantnog pisma koje je Snežana iz Malog Zvornika napisala svom sinu, za kojeg duboko vjeruje da je ukraden iz njenog porodilišta, u proljeće 1991. godine.

“Tada smo živjeli u Crnči u gradu Ljuboviji. Tražila sam te, sine, sve ove godine. Ne želim umrijeti, a da te majka ne vidi i čvrsto te zagrli. Bol ne prolazi. ,sve jače molim sve ljubazne ljude da podijele dalje i da mi jave ako nađu neke sličnosti. Vi ste blizanci i bile ste bebe plavušani. Nikom vas nisam dala.”

“Imam sve dokumente, vjerujem da si živ. Voli te tvoja mama”, napisala je Snežana, tražeći pomoć na Facebooku i pozivajući sve da podijele fotografiju kako bi njezin sin vidio da ga njegova majka i obitelj traže od dana kada je odveden.

Snežana je na Facebooku podijelila i fotografije svojih sinova blizanaca kako bi neko prepoznao ukradenog brata blizanca u bratovom liku. Pogledajte sliku …