Jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzke na našim prostorima je Lepa Lukić koja je već duboko zagazila u devetu deceniju života i odavno ne nastupa aktivno. Međuitm posljednjih godina je bila učesnica nekoliko rijalitija što su joj njeni fanovi zamjerili jer su smatrali da nema nikakvu potrebu za ovakvim vidom promocije.

Pojavile su se i špekulacije da je pjevačica strastveni kockar i da je učešće u rijaliti emisijama bio način da odplati dugove ali ona lično to nikada nije potvrdila. Poznata je po tome da nema dlake na jeziku i da o svakoj temi govori otvoreno i zato je rado viđen gost u mnogim emisijama.

Ona je u jednoj govorila o razlikama u odrastanju djece nekada i sada i smatra da su mobilni telefoni i interenet pokvarili djecu i da se ona pita sve to bi zabranila. Njen predlog je da djeci ne treba dozvoliti da u školu nose mobitele a prisjetila se i svog djetinjstva kada je za svaku grešku roditelj dijete kažnjavao packom po prstićima.

Ona je rekla da je u njenoj kući prutić uviejk bio na stolu ali su i djeca bila puno bolja jer se taj prut nije toliko koristio koliko je imao ulogu da zaplaši djecu. Ona se uvijek bojala da je nena majka ne istuče a od svoje sedme godine je imala obaveze i morala je da čuva kravu a ako je ne bi napojila tada bi dobila batine. Da bi pobjegla od majke znala se popeti i na banderu a prijetila joj je i da će skočiti u Moravu ako je bude tukla.