Nakon nekog vremena uhvatili smo gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića u prisnom zagrljaju sa pjevačicom Romanom Panić. Ova pjevačica kada se pojavila na izbornom mjestu za glasanje, odmah se zagrlila sa Stanivukovićem, a sve se odigralo u naselju Petrićevac.

Da li je slučajnost ili ne, mladi političar i pjevačica su u jednom trenutku našli se na istom mjestu , u istoj učionici gdje su trebali da ostvare svoje pravo i glasaju u sklopu Opštih izbora u Bosni i Hercegovini.

Oni su se veoma prisno pozdravili, a po medijima su odmah počele da se pojavljuju razne priče. Interesantno je da tokom svih ovih godina, oni nikada nisu uhvaćeni zajedno, a sada se odjednom ovako prisno grle.

Sjetimo se samo da je početkom godine, glavna vijest bila navodna veza Stanivukovića sa pjevačicom Tanjom Savić, kada su uhvaćeni da zajedno sjede na jednoj vikendici , gdje su bili poprilično bliski. Od tada su počele priče da su u tajnoj ljubavnoj vezi, a oni se nisu ooglašavali niti to demantovali.

Da li je mladi političar u ljubavnoj vezi sa još jednom pjevačicom i kako će na sve ovo da reaguje Tanja Savić, ostaje nam da vidimo u narednom periodu!