Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić šokirala izjavom o tome kakva je u krevetu EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI, OTKRILA SVAKI DETALJ! – Alternativa

Jovana Jeremić je gostovala na Kurir televiziji, gdje je bez dlake na jeziku govorila o raznim stvarima, a ponajviše o tome kakva je u krevetu, te je do detalja opisala šta najviše voli da radi. Nije se libila, nego je opisala i nekoliko svojih zanimljivih iskustava, što je gledaocima itekako bilo zanimljivo.

Jovana je progovorila o tome kako se muškarci trude oko nje, ali i iskoristila priliku da kaže kakvi muškarci nju interesuju i koji će jj privući pažnju.

”Jako sam iskrena i svjesna sam šta hoću i mogu da dobijem. Pa evo samo razmislite koja još osoba bi kao ja došla u emisiju i govorila o ovim stvarima. Neću da se foliram, to mi ne pada na pamet. Ukoliko muškarac nije uspješan, ne treba ni da mi prilazi. Šta ja mogu sa nekim prosječnim muškarcem koji će po cijeli dan da mi kuca poruke!? Šta možemo zajedno da radimo, jedino da surađujemo, a nikako to ne može da bude emotivan odnos. Možda će predložiti da me izvede na večeru, koju neće moći platiti. O čemu ni ovdje govorimo. Tako ću ja da izgubim seksualnost, kako da spavam sa osobom kojoj sam morala platiti ručak.”- rekla je Jovana.

”Jako sam strastvena, emotivna i duboka. Kad kažem duboka, mislim u svakom smislu te riječi. Osoba sam koja voli sve porbati, ali i osetiti. Volim poljubac u vrta, dodir, i jednostavno me pale takve stvari.

Senzualna sam i to je nešto što će me naježiti. Imam jedan dio na vartu, i kad god me neko tu poljubi jednostavno se naježim, jako mi je to seksi, ali mislim da je većina muškaraca zaboravila na te neke stvari. Nešto što je brzo, agresivno ne me privlači jer volim sve polako i da oboje uživamo.”- dodala je voditeljica.