Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Džaba pare, kad je seljanka u duši: Kakva je ovo jelka, kakav je ovo kič ispred kuće!? Neko nema za hljeb, a oni ovo uradili.. – Alternativa

Jedan od najpoželjnijih neženja do sada je bio Veljko Ražnatović , da bi njegovo srce ukrala Bogdana Rodić, djevojka iz Titela. On je oko sebe uvijek imao veliki broj djevojaka i mogao je birati kakvu želi da ima, ali njegovo srce je pripalo Bogdani, sa kojom je dobio i sina Željka.

Bogdana je djevojka sa sela, njeni roditelji pripadaju radničkoj klasi, odnosno bave se uzgojem i prodajom pilića. Iako nemaju mnogo, oni su Veljku i kćerki poklonili porodičnu kuću. Veljko je odmah uložio nešto novca u nju, pa u dvorištu napravio veliki bazen.

Ovaj mladi bračni par često odlazi na selo i tamo boravi po nekoliko dana, a i sami su priznali da im to odgovara, kako bi se makli od beogradske buke , a i mali Željko da uživa u prirodi i odrasta u miru i tišini. Za vrijeme novogodišnjih praznika, jedna njena sestra objavila je footografiju kako izgleda kuću, odnosno kako su je ukrasili za praznike.

Jelka je bila toliko ukrašena sa mašnama i medvjedićima, da su mnogi rekli kako je ovo previše i da nije prikladno, obzirom da se grane na jelci ne mogu ni vidjeti od silnih ukrasa. Ali, očigledno je da se to njima dopada i da su željeli na poseban način da ukrase jelku za svog sina.

Šta vi mislite o ovome!? Izgleda li vam previše ili biste i vi ovako!?