Došlo je neko čudno vrijeme, kada je svima najbitnije kako izgledaju, pa se ljudi procjenjuju na osnovu toga, dok je prije bilo bitnije kakva si osoba i kakav si u duši. Ovo je postalo najviše izraženo na estradi , pa se postavlja pitanje da li znači da si poznat i slavan ako si najljepše obučen!?

Uspješni moraju lijepo da izgledaju, da budu dotjerani, ali i da na njima budu skupocjene krpice. Kada malo bolje sagledamo sve se svelo na to. Više nema kao u prošlosti gdje je biloo bitno da estradne ličnosti imaju dobar i kvalitetan glas, a nije se gledalo u čemu je i kako se pojavio među publikom.

Neće više da se pojave pjevačice kao što su Ana Bekuta, Dragana Mirković, Snežana Đurišić i mnoge druge koje se slične njima. Jedna od najpopularnijih ženskih vokala na našim prostorima svakako je Dragana Mirković koja je uspjela da svoju karijeru postavi na visoku ljestvicu. Ona je do sada prodala nekoliko miliona albuma, njeni koncertu su uvijek ispunjeni do zadnjeg mjesta i ne postoji niti jedan parametar koji ona ne može da ispuni.

Iako ima savršenu karijeru i bogatsvo, često možemo da pročitamo, ali i sami da se uvjerimo kako Dragana nema ukusa kada je u pitanju moda. Skoro se pohvalila kako je kupila haljinu Guchi koja je koštala 7 000 eura, ali po mišljenjima svjetskih stručnjaka to je veliki promašaj.

Odavno već važi za osobu na javnoj sceni koja se najlošije oblači, iako ima najviše novca od svojih koleginica. Njeni fanovi je mole da promijeni stilistu i pronađe osobu koja je neće unakaziti.