Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Džaba ti haljina od 7 000 eura kad si SELJANKA U DUŠI: U njoj si ko ćurka, zeleno i šljašti! – Alternativa

Došlo je vrijeme kada je jako bitno kako izgledate i ljudi su počeli da se procjenjuju na osnovu svog fizičkog izgleda. Ovo je najviše zastupljeno na estradnoj sceni, ali polako se počinje primjenjivati i kod običnih ljudi.

Što se tiče estrade, počelo se misliti da set uspješni ako imate dobro odjelo da obučete, koje je skupocjeno i dobro dotjerano. Više se ne cijene prave vrijednosti života, nego nešto materijalno što lako možemo da izgubimo i da ostanemo bez svega.

Više nema i neće biti pjevačica kao što su Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Dragana Mirković i druge pjevačice koje su se proslavile u prošlom stoljeću. Dragana je jedna od rijetkih koja je uspjela svoju karijeru da dovede do vrhunca i to zahvaljujući svojim vokalnim sposobnostima, a ne skidanjem i pokazivajem tijela.

Ona je uspjela do sada da proda nekoliko miliona albuma, često je uspjela napuniti stadione i arene, da su se čak tražile i karte više. Uspjela je toliko postići tokom svoje karijere da je teško kojoj drugoj njenoj koleginici preći taj nivo. Iako ima zavidnu karijeru i mnogo novca, Dragana je često na meti kritika zbog lošeg ukusa za modu.

Čak i svjetski stručnjaci navode da se ne zna obući u skladu sa prilikom. Skoro se pojavila u zelenoj Gucci haljini koja košta oko 7 000 eura, ali mnogi su istakli da je pretjerala s njom.

Šta vi mislite ?