U Goraždu živi mlada zvijezda Džejla Ramović koja je postala velika zvijezda na našim prostorima. Komšije koje žive u blizini njene kuće progovorili su o torturi koju je njena porodica proživjela predhodnih mjesec dana, a sve se to odrazilo i na njene sestre Šejlu i Lejlu Ramović.

Ciejla frka je nastala kada se pročulo o navodonoj vezi mlade pjevačice i Marije Šerifović. Prema navodima komšija, njene roditelje je najviše potreslo što se Džejla nikada nije oglasila kako bi demantovala ova glasine, odnosno rekla kako nije u nikakvoj ljubavnoj vezi sa Marijom.

Oni žive u maloj sredini i ovo je ostavilo veliki uticaj na njih, jer nekim ljudima ne može se objasiniti kako funkcionisa šou biznis, te misle da sve o čemu se govori je istina. Međutim, njene sestre Šejla i Lejla nisu mogle da šute kada je u pitanju ova tema, nego su se oglasile na svojim profilima preko društvenih mreža i istakle kako je ovo laž i mole da se ne pričaju više gluposti.

Sasvim je normalno da se o Džejli svašta govori, sada kada je poznata osoba i o njoj će svako pisati razne stvari. Ovo je prva situacija u kojoj se našla mlada pjevačica, a tokom njene karijere biti će ih još mnogo.

Njena pjevačka karijera ide zaista dobro i već ima mnogo ljudi oko sebe koji je vole i podržavaju.