Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

EMOTIVNA ISPOVIJEST MAJKE POKOJNE PJEVAČICE DONE ARES: Ispuniće kćerkinu želju od prije 12 godina, otkrila sve što joj LEŽI NA DUŠI.. – Alternativa

Ajka Kolaković, majka naše pokojne popularne pjevačice Done Ares, doživjela je ono najgore što može jednoj majci da se desi u životu, i što niti jedan roditelj ne bi trebao da doživi. Ona je izgubila svoju kćerku 2. oktobra 2017. godine.

Obzirom da joj je sada godišnjica smrti, njena majka se tom prilikom oglasila i otkrila nam nekoliko zanimljivih stvari, koje do sada nije otkrivala, a vjerujemo da su u jednom trenutku jako interesovale javnost.

”Da, drugog oktobra je bila njena peta godišnjica smrti, ali ja sam sada došla u emotivnu ravnotežu, iako sam mislila da mi se to nikada neće desiti. Normalno je da me kroz cijeli život prati bol koju osjećam za svoju Donči, ali moram da nastavim dalje i da se borim za svoju kćerku Almu i njenoj sina, a mog unuka Dinu. Bilo bi sebično sa moje strane da njima uskratim ljubav koju su zaslužili i koju treba da im pružam.”- rekla je Ajka.

”Gubitak ne da je bio težak, nego zaista pretežak, kojeg su pratili mnogobrojni usponi i padovi. I dan danas kada sretnem neke njene prijatelje, oni zaplaču na pomen njenog imena. Mi smo spartanskog dostojanstva i samo ćemo se otvoriti bliskim osobama. ” dodala je ona.

”Dona je imala želju da i ja snimim jedan album sa sevdalinkama, jer je znala koliko sam prije voljela da pjevam, a i radila sam mnogo godina kao profesor klavira u Umjetničkoj školi. Napisala sam i nekoliko dječijih pjesmica, koje možete da vidite u udžbenicima Muzičke kulture. Pa vidjeti ćemo možda uskoro i to uradim, kako bi kćerci ispunila želju. ”