Preko trideset godina Dragana Mirković gradi svoju karijeru na našoj javnoj sceni. Uložila je mnogo truda i rada, a ne treba osporiti ni njen talenat. Ono po čemu je ona prepoznatljiva jeste da se drži daleko od skandala, jer ne želi da njena porodica zbog svega toga trpi.

Sa velikom većinom svojih kolega ona je u izuzetno dobrim odnosima. Jako je emotivna osoba koju mogu sitnice raznježiti i rasplakati, ali to nije nikako dobro za nju, jer je na taj način pogoršala svoje zdravstveno stanje.

Dragana je već dugo godina u braku sa poznatim biznismenom Tonijem Bijelićem , te je rodila kćerku Manuelu i sina Marka. Cijela porodica živi u Beču u porodičnom dvorcu. Ovo joj je bila odlična prilika da se drži daleko od maših medija i njihovih kamera, kako bi svoju porodicu zaštitila, ali i omogućila sebi da se drži daleko od skandala koji bi mogli narušiti njen idiličan brak.

Tokom karijere mnogo je radila na svom fizičkom izgledu, iako mnogi kažu da nije se previše izmijenila. Njeno lice uvijek krasi osmijeh i vedrina, po čemu se izdvaja od mnogih koleginica. Dosta puta smo imali priliku da čitamo kako ljudi diskutuju o njenom izgledu, jedni da je pretjerala sa operacijama, dok ima i onih koji tvrde da nije.

Želimo da čujemo vaše mišljenje? Šta mislite da li je Dragana imala dosta estetskih zahvata ili je ipak sve na njoj prirodno?

Iznad imate sliku nje iz mladih dana i kako danas izgleda!