Sigurno je svako od vas od sada imao priliku da sazna kako poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović posjeduju luksuznu vilu na Kipru, te da se ona prostire na 400 metara kvadratnih. Radi se o ogromnoj građevini , koju je Ceca kupila kako bi neometano mogla svake godine da odlazi na ljetovanje, a da je pri tome niko ne ometa.

Ceca je na početku prvo se dvoumila da li da kupi vilu ili ne, ali kasnije joj je prijatelj posavjetovao da je mnogo bolje to da uradi, nego da ide na neka mjesta gdje je paparaci mogu da ometaju i tako pokvare odmor.

Kako saznajemo , oko njene vile ima i drugih, komšije su jako dobre, uglavnom je riječ o strancima, koji su ostvareni ljudi kako u privatnom tako i u poslovnom smislu. Ceca je s njima u zaista dobrim odnosima, a rijetko ko od njih je na početku mogao i zamisliti da se radi o mega popularnoj balkanskoj zvijezdi.

Jedna od komšinica istakla je da se Ceca ponaša sasvim normalno i prirodno, te da se nikad ne bi reklo da je poznata ličnost. Prema mnogim pisanjima, vila je luksuzna i u njoj je sve od zlata. Posjeduje i ogroman bazen u kojem se porodica Ražnatović može rashlasditi tokom toplih ljetnih dana.

Šta mislite koliko je Ceca morala iskeširati da bi kupila ovu vilu? Pišite nam u komentare!