Bosansko- hercegovački pjevač Nino Rešić za kojeg su mnogi govorili da mu se smiješi velika i blistava karijera, prerano nas je napustio, ali je iza sebe ostavio nekoliko hitova koji su i dan danas jako slušani.

Devedesetih godina prošlog vijeka, Nino je bio jedan od najpopularnijih pjevača, za kratko vrijeme dospio na sami vrh estradne scene, i bio najplaćeniji pjevač. Kada su počeli da mu se pojavljuju porodični problemi, polako je njegova i popularnost počela da opada.

Nažalost, zauvijek nas je napustio u 43. godini. Njegova kćerka, Sandra Rešić, pokazala je veliko interesovaje za muziku i krenula očevim stopama. Imali smo priliku da je gledamo tri puta u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Svi su mislili da će članovi žirija prema njoj da imaju mnogo više razumijevanja zbog Nine, ali upravo suprotno , oni su bili jako oštri prema njoj i za svaku sitnicu je kritikovali.

Uvijek su joj govorili da od nje očekuju mnogo više, da žele vidjeti raskoš i talenat koji posjeduje, a ne da to prikriva, te zbog toga nikada nije daleko dogurala. Međutim, sada je objavila pjesmu koja je postala veliki hit, a imati ćete priliku i da je poslušate.

Skoro je objavila sliku sa svojom majkom Ljubicom, koju ona zove Cica, te možemo da vidimo veliku sličnost među njima. Nino je imao tri braka, a svi navode kako je upravo sa Cicom bila velika i prava ljubav.

Poslušajte Sandrinu novu pjesmu: