Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

FANOVI LJUTI: Karleušine slike sa natupa i Instagrama, kao da su DVIJE RAZLIČITE OSOBE! – Alternativa

Nakon Karleušinog nastupa u Mostaru svi su bili zgroženi i razočarani, pa čak i njeni vjerni fanovi. Pjevačica je neposredno prije nastupa, kao i sutradan objavila nekolik fotografija u odjevnoj kombinaciji u kojoj je planirala da nastupi.

Na njenim slikama se vidi njeno savršeno tijelo sa ravnim trbuhom, kao i bujnim poprsjem. Međutim, ubrzo su se po društvenim mrežama počele dijeliti drugačije fotografije, odnosno koje pokazuju kako ova pjevačica izgleda u stvarnosti.

Očigledno da je pjevačica uredila svoje fotografije u Photoshopu. Ona je na sebi ima Versace set koje su mogle da pokažu njeno tijelo. Slike koje je publika podijelila na svojim profilima, pokazale su kako kod Jelene se nazire stomačić i da uopšte nije ravan kao na njenim slikama.

Osim toga, jasno se vidi kako je i lice uredila u raznim aplikacijama. Ovo nije prvi put da se primjeti drastična promjena na njenim slikama i onim koje su napravljena na koncertima uživo, ali pjevačica bi uvijek imala neki komentar da kaže u svoju odbranu.

Želimo da čujemo vaše mišljenje i šta imate da kažete na izgled Jelene Karleuše sa nastupa u Mostaru?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!