Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Farbam jaja za Vaskrs iako sam muslimanka: Rialda izazvala lavinu komentara svojim stavom, a evo šta je rekla.. – Alternativa

Bivša učesnica rijaliti programa Zadruga i pjevačica Rialda Karahasanović , odlučila je da se oglasi na svom instagram profilu i objasni neke stvari povodom praznika koji su nedavno bili. Željela je da ukloni sve sumnje i da svako zna kako zaista stoje stvari.

Iako je muslimanka, željela je pokazati svima da to nju ne sprečava da garba jaja za Vasks i da uživa u tome. Nju smo mogli da pratimo i u prošlogodišnjem rijaliti programu, pa smo zaključili da je to osoba bez dlake na jeziku i da će uvijek reći ono što misli, pa čak i ako naiđe na osudu naroda.

”Poznata je situacija da su sve društvene mreže natrpane lažnim ljudima, lažnim vjernicima, primitivizmom i nacionalizmom. To me zapravo i ne čudi, takva je situacija i to se razumije. Postalo je pravilo da kada nastpi mjesec Ramazan , pojave se ljudi sa ”stavom” da su veliki vjernisi i da su njihova razmišljanja bolja i kvalitetnija od drugih. Međutim, to samo može da naiđe na osude.”- rekla je Rialda.

”Uvijek me je bilo strah primitivnih i nepismenih budala, koji ne vide dalje od svog nosa. Nikada nisu ništa pročitali, a misle da su pokupili svu pamet svijeta i takvim se prikazuju na društvenim mrežama. ”

Ovim je pjevačica željela samo da pokaže koliko je nervira kada se neko pretvara da je nešto što ustvari nije. Šta vi mislite o ovoj pjevačici? Jeste li bili njen fan tokom učešća u rijaliti programu?