Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

FATALNA CRNKA PRIJE 10 GODINA ŠABANU I MRKI GLEDALA NATALNU! Skamenila se kada im je vidjela sudbinske brojeve! Jedno je POGODILA! – Alternativa

Prije desetak godina pokojni Milutin Mrkonjić i Šaban Šaulić . bili su nerazdvojni drugari, koji su dosta vremena provodili zajedno. Išli su često na večere, u kafane, a i uživali su u Krčedinu sa svojim porodicama.

”Nije se mogla zamisliti niti jedna proslava, a da se oni ne pojave zajedno. Bili su pravi šmekeri, stari boemi.. Svako bi imao želju da se pojavi u njihovom društvu, jer su znali napraviti zajedno štimung. Dok su jedne večeri sjedili u jednom hotelu, došla je do njih jedna fatalna crnka, koja je bila moja drugarica. Bila je zaista fatalna za sve muškarce, pa tako i po njih.”- ispričao je jedan naš izvor.

”Crnka sa prelijepim oblinama, osvojila je ne samo Šabana , nego i Mrku. Oni su tu noć mnogo popili alkohola, slobodno se može reći u neograničenim količinama. Šaban se bio raspjevao kao nikada, a Mrka je dodavao štimung. Ma to je bilo veče kakva samo jednom može da se desi.

Moja drugarica im je priznala da se bavi astrologijom i numerlogijom, i pitala ih je da li žele da im pogleda u karte, a oni su pristali na to. Tražila im je datum rođenja, kojie je napisala. Kada su joj rekli datume, mislili su da se zeza, i da je to samo jedan zanimljiv prood sa lijepom ženom. Ali, ona kada je vidjela koji su njihovi sudbinski brojevi, odmah se skamenila. Obzirom da je shvatila šta u budućnosti čeka Šabana i Mrku, kao da je krenulo da joj pozlije. Oni su željeli da saznaju šta vidi, pa su navaljivali na nju, a kada je rekla, oni su se samo nasmijali na to.

Šabanu je rekla kako ga očekuje saobračajna nesreća u kojoj će izgubiti život, ali nije mu sa sigurnošću rekla kada će se desiti i na kojem mjestu, dok je Mrki rekla da ga čeka crna sudina.”- dodao je naš izvor.