Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Gadafi je svoju ženu upoznao u Beogradu, a njihov sin će biti novi vođa Libije! Ona je rodom iz Mostara a ime joj je Safija Farkaš – Alternativa

Libijski vođa Moamer Gadafi od svoje 27.godine je vladao tom državom sve do svoje smrti kada je ubijen u 67. godini. Nakon što je svrgnut sa vlasti 2011 godine od strane svog vlastitog naroda.

U zadnje vrijeme se njegovo ime spominje puno po medijima a sve to iz jednog prostog razloga. Zbog jedne od njegovih žena koja je pobjegla u Tunis, a sada je u javnost iznijela neke dosada nepoznate detalje iz Gadafijevog života.

Otkrila je da je ona bila jedna od stotinu žena koje je Gadafi držao u svom podrumu i na kojima se sesualno iživljavao. Njemu je bila svakodnevnica sići u podrum i po vlastitom nahođenju odabrati par djevjaka taj dan i nad njima dokazivati svoju muškost. U većem broju slučajeva smrdio je na cigare i bijeli luk a počesto je bio i vidno nadrogiran.

Iza sebe je ostavio osmero djece od kojih je sedmero dobio sa Sofijom iz Mostara. Nakon udaje Sofija Farkaš je promjenila svoje ime u Safija Farkach Gadafi.

Poznato je da je Gadafi 1974 godine studirao u Jugoslaviji dok je bio na razmjeni studenata, pri čemu je upoznao i svoju buduću ženu.