Zadnjih desetak godina rijaliti programi su postali jako popularni na našim prostorima, a ljudi ih toliko prate da ne mogu više zamisliti dan svojih omiljenih rijaliti likova, pogotovu žene.

Sadržaj koji se prikazuje u ovim rijaliti programima nisu prikladni za mlađe osobe, a većina sadržaja ne bi trebala da se prikazuje u toku dana. Na Pink televiziji možemo da vidimo stalno kako se neko tuče, psuje ili scene intimnih odnosa.

Vlasnici televizija zbog tog sadržaja moraju da plaćaju mnogo kazni koje su zaista velike, ali isplativije im je to, jer na osnovu istih tih scena zarađuju ogromne sume novca. Sjetite se samo kako se ponašao Kristijan Golubović ili prošlogodišnji pobjednik Zadruge, a opet su zaradili mnogo novca.

Jedan od najzapaženijih rijaliti likova jeste Zmaj od Šipova, koji se pojavio u rijaliti programu Parovi, a za njega svi kažu da je bezobrazni like koji se predstavio kaoo seljak iz Bosne, koji se bavi stočarstvom. On je svojim ponašanjem i izjavama privukao veliki broj obožavatelja. Tokom rijalitija govorio je kako je izdržljiv kao ljubavnik, a onda je objavio sliku sa Atinom Ferari.

Na svom profilu napisao je kako će uskoro da stane na ludi kamen, a mnogi pokušavaju saznati ko je njegova izabranica.