”Selo gori, a baba se češlja” jedna je od najpoznatijih serija sa naših prostora koja je uvijek obarala sve rekorde gledanosti. U jednoj od epizoda imali smo priliku da vidimo i glumicu Ivanu Mlađović koja je iz Kosovske Mitrovice. Ona je glumila Playboy zečicu, a onda je poslije četiri godine od pojavljivanja u seriji pronađena mrtva u stanu svog prijatelja.

Njena majka je uspjela tek poslije četiri godine da skupi snagu i progovori tom užasnom događaju, te kako se osjećala nakon gubitka svoje mezimice.

Ljiljana Mlađović doživjela je najveću tragediju koju jedan roditelj može da doživi. Ali, to nije ono najgore, ona je nakon gubitka kćerke, izgubila i sina. Sve ove godine nije prestala da plače za svojom djecom, jer ju je zatekla strašna sudbina. Nakon gubitka kćerke, njen sin Jovan se udavio u Dunavu, te zauvijek napustio ovaj svijet.

”Ne mogu vam opisati koliko mi je teško, ovo je strašno! Bol je ogromna i niko mi neće moći pomoći dok sam živa. Poslije Ivane sam brzo izgubila i sina Jovana. On se u Dunavu udavio! Jako su se voljeli, Jovan nije mogao da podnese život bez svoje sestre, nikako nije mogao preboliti je. Uvijek bi išli negdje zajedno bili su i posvećeni jedno drugom. U godini dana sam ih oboje izgubila.

Moja sudbina je zaista teška Šta me sve zadesilo, mogla bih napisati knjigu, a svi bi je pročitali. Njihovi spomenici su jedan pored drugog, a ja svaki dan idem kod svoje djece i pričam s njima. Plačem i dan danas i uvijek ću plakati. Ivana je bila dobra i pažljiva, svi su govrili da je čeka lijepa budućnost, a eto šta joj se desi..”- rekla je Ljiljana.