Već neko vrijeme se u medijima piše o trudnoći poznate pop pjevačice Goce Tržan. Ona je nekoliko puta otvoreno govorila o ovoj temi, te pokazivala da se jako trudi i ima želju da se sa novim mlađim mužem ostvari kao majka.

Ona iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem ima jedno dijete, kćerku Lenu, te u tom periodu kada je saznala za trudnoću ništa nije moglo da joj pokvari sreću koju je osjećala. Navodi kako joj je drago što je već imala priliku da se ostvari kao majka, i da je to poseban i predivan osjećaj kakav samo majke mogu da osjete.

Sa suprugom Rašom nekoliko puta je govroila da želi da se ostvari kao majka i da rade na tome. Međutim, nije bilo nekog uspjeha. Išla je na vantjelesnu oplodnju koja nije imala posebnog učinka, pa je sada otišla i po drugi put. Govorila je koliko sva ta terapija djeluje na nju i hormone, te da joj nije nimalo lako, ali da je želja prevelika i da će ići ponovo.

Sada je sa Rašom objavila lijepe vijeti, dok su sjedili u jednom lokalu u centru Beograda. Ne znaju da li nosi dječaka ili djevojčicu, ali počeli su da razmišljaju o imeni. Goca je jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, prvo je bila član grupe Tap 011, a zatim je počela solo karijeru.

Svaka njena pjesma izazove veliki bum među publikom , te je definitivno jedna od omiljenih.